УКРАИНСКИ И ТУРСКИ ПЕЛЕТИ

Да откриете оптимално ефективен вариант за отопление Ви се струва като задача с повишена трудност? Не и когато разполагате с координатите на фирма „Лина“. Ние сме официален представител за България на първокласни турски и украински пелети с изключителна горивна ефективност.

В заводите, които произвеждат за нас, представител на компанията извършва системен контрол на качеството, като така гарантираме, че крайният продукт, който достига до Вас, несъмнено притежава безупречни характеристики.

От началото на 2019 г. насам „Лина“ вече предлага на родния пазар, в Гърция и Италия дървесни пелети със собствен бранд.

Защо да предпочетете именно нашите пелети?

Преди да попаднат във Ваши ръце, продуктите ни преминават прецизна селекция. Зад всяка марка пелети, които ще откриете в каталога ни, стои безкомпромисна взискателност към качеството. Ето защо избирайки Lina, Maxpel или Biopellets, вземате безспорно най-доброто и най-изгодното решение. Ще удовлетворим напълно както Вашите очаквания, така и Вашите потребности.

В сравнение с други горива, КПД на отоплителните системи, които използват пелети, се повишава с до 95%. За да се постигнат максимално добри резултати, в производството на нашите продукти се влага висококачествена букова, дъбова и борова дървесина без никакви дървесни кори. Пелетите ни са с влажност под 8%. Отделянето на пепел е редуцирано под 0,7%.

Висококалоричните и енергоефективни пелети “Lina”, както и турските и украинските пелети, които Ви предлагаме, са универсални и са подходящи за всякакви уреди, разработени за отопление с пелети. Те поддържат пламъка по-дълго, изгарят с минимален остатъчен материал и са лесни за употреба. Качеството им е ненадминато, а енергийният им потенциал е изключителен. Те категорично са най-добрата алтернатива, с която разполагате.

Ако Вашата цел е не просто задоволителен, а превъзходен отоплителен комфорт, не се колебайте да ни потърсите.

Търгуваме основно на едро.

Дистрибуторска мрежа за български, украински и турски пелети

Виж повече на: maxpel.bg

ДИСТРИБУТОРСКА МРЕЖА

украински пелети, турски пелети

Пелети Maxpel

Тегло15кг
Влажност9%
Калоричност5100kcal/kg
Размер6mm
СуровинаДъб, Бор, Бук
Biopellets

Украински пелети Biopellets

Тегло15кг
Влажност9%
Калоричност5100kcal/kg
Размер6мм
СуровинаБор, Бук
Biopellets

Пелети LINA БУК

ФормаЦилиндрична
Вид дървесинаБук 70%, Габър 30%
Диаметър6мм
Дължина10-30мм
Влажностпод 8%
Енергийна стойност5000 kcal/kg
Съотношение на пепелпод 0,7%
Опаковка15кг
Biopellets

Пелети LINA БОР

ФормаЦилиндрична
Вид дървесинаБор 100%
Диаметър6мм
Дължина10-30мм
Влажностпод 8%
Енергийна стойност5000 kcal/kg
Съотношение на пепелпод 0,7%
Опаковка15кг