Строителни материали

Компанията „ЛИНА 07“ разполага с богат каталог от първокласни строителни материали. При нас ще откриете термопанели, гипсокартон, каменна вата, XPS, газобетонни блокове EGE, EPS, оградни пана, изкуствена оградна трева.

Строителни материали за перфекционисти

Предлагаме покривни термопанели с каменна вата, полиуретанова пяна, с EPS, поликарбонатни панели, с полиуретанова пяна и неръждаем долен метал, като панелите могат да бъдат с между 2 и 5 ребра и различни дебелини. Стенните ни панели са с разнообразни размери на дебелината на горен и долен метал, дебелина на панел и плътност на полиуретановата пяна. Газобетонните блокове се използват за зидане на стени и изграждане на сгради и могат да бъдат открити също във всякакви размери. При нас ще откриете каменна вата с плътност от 40 до 150 kg/m³ и разнообразие от дебелини, дължини, широчини и бройки в пакет. Гипсокартонът в нашия каталог е удароустойчив, пожароустойчив, влагоустойчив и в различни цветове.

Нашите висококачествени оградни пана са с размери 2.5 м ширина и между 1 и 2 метра височина, като телта е с дебелина 4 мм в зелено. Това са едни от най-функционалните начини за ограждане. Преимущество е елегантната визия и изключителната стабилност на конструкцията. Разгледайте в секция „Строителни материали“ и оградите ни от изкуствена трева, които притежават UV защитен полиестер. Поставят се лесно и създават приятна атмосфера. Ние изграждаме и монтираме всякакви метални конструкции.